No, w koñcu kto¶, kto chce na Eliksiry!
O magicznych stworzeniach z Hagridem !!
no i latanie z Hooch i wró¿biarstwo
eliksiry, ale tylko u Snape'a. i obrona przed czarn± magi± z Lupinem.
I kolejna fajna osoba, która lubi Eliksiry z Sevem!!
a i eliksiry z Sev'em jeszcze !
Mo¿e go nie lubiê, ale by³oby na co popatrzeæ, no i tak± lekcjê warto prze¿yæ ;D
A nie wiem dlaczego...
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Wszyscy którzy lubi± Eliksiry s± THE BEST!!!
to ja jestem worst i siê cieszê
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Eliksiry rz±dz± xD Uwielbiam jak Snape obra¿a ludzi, chocia¿ porównania w typie "Snape prêdzej adoptowa³by Harrego ni¿ pozwoli³by siê uczniom bawiæ na lekcjach" wymiataj± ;d
Eddie, jeste¶ THE BEST!!! ;D A ty R.A.B., nie doceniasz tego, co dobre
OPCM u Remusa? NO PEWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Eliksiryyyyy ( Snape) i latanie (Hooch)
1. OPCM z Remuniem moim kochanym i ¶miercio¿erc±-Moodiem, który by na mnie Cruciatusa rzuca³, a ja zero reakcji
2. Jestem THE BEST! Chemia jak chemia, nie mój ulubiony przedmiot, ale eliksiry s± prostsze, nie trzeba siê uczyæ o tlenkach itp. I najlepiej; wparadujê spó¼niona na lekcje do Seva, oznajmiaj±c, ¿e bi³am siê z Irytkiem, przywitam sie:
- Dzieñ dobry Ksiêciu Pó³krwi
Ciekawe co by powiedzia³. A lekcje z Sevem by fajne by³y; mia³by dylemat: lepiej ochrzaniæ ¦lizgonkê, która wie, ¿e jest Ksi±¿uniem, i która docina Draconowi, którego Snape lubi, czy zostawiæ j± w spokoju, bo odejmuj±c punkty Slytherinowi, odj±³ by punkty swojemu domowi, a ¦lizgoni byliby w¶ciekli, i zrobi³abym rewolucjê z Krwotoczkami Truskawkowymi
3. Wró¿biarstwo, ale u Firenza.
4. Latanie i niby przypadkowe wpadniêcie na Pansy Parkinson, której ¶liczna bu¼ka nie by³aby potem taka ¶liczna
5. Uczta w Noc Duchów Mój ulubiony przedmiot
1.OPCM z Remusem i Moodym...Kurde jak by ci dwaj razem uczyli...
2.Opieka nad Magicznymi stworzeniami z Hagridem.(by³abym szczê¶liwa opiekowaæ siê Hipogryfem...lub jakby Hagrid siê zdecydowa³ to smokami
3.Transmutacja z McGonagall (bo zawsze jest ciekawie...no i chce byæ animagiem)
4.Zaklêcia z Filtwikiem (rzuciæ zaklêcie do¶æ silne by unieszkodiwiæ Malfoya,aby nie ruszy³ siê ze SP przez co najmniej tydzieñ...Mvahahahahahahaha!)
5.Wró¿biarstwo z t± wariatk± ("Mówi³am w³a¶nie,mój drogi ch³opcze,¿e najwyra¿niej jeste¶ urodzony pod zgubnym wp³ywem Saturna[...]Mówi³am,¿e w momencie twoich narodzin Saturn by³ na pewno w pozycji góruj±cej[...]Urodzi³e¶ siê w ¶rodku zimy,prawda?
-Nie-odrzek³ Harry-Urodzi³em siê w lipcu"
6.Historia Magii z Binnsem (jak siê nie wy¶pisz to masz dodatkowo 45 min na spanie.Ogólnie to ta lekcja jest extra,lubie s³uchaæ opowie¶ci...
Ostatnio edytowany przez Annie Lily Potter (2012-08-07 20:02:20)
Kim jestem?Jestem córk± Lily i Jamesa Potterów, a tak¿e...siostr± bli¿niaczk± Harry'ego. Nie chcecie wierzyæ? Radzê jednak to zrobiæ i przyzwyczaiæ siê do tej my¶li. Zosta³am odzielona od mojego brata, po ¶mierci rodziców. Musia³am nauczyæ siê kontrolowaæ moj± moc, by nikomu nie zrobiæ krzywdy. Ale na Pok±tnej McGonagall przedstawi³a mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Pozna³am mojego brata..."). I razem powrócili¶my do Dursleyów,jako brat i siostra...
A tak a propos Drakusia, to jestem ciekawa, czemu Hermiona nie rzuci na niego Silencio... Ale ja Drakusia lubiê