Centaur
Jest temat "¿yciowe pora¿ki".
Ten w±tek jest jego przeciwieñstwem.
I my¶lê, ¿e ka¿dy odniós³ na pewno jaki¶ sukces w swoim ¿yciu, baa co ja mówiê ?
Ka¿dy ma ich mnóstwo, a je¶li s±dzi, ¿e ich nie ma to jest w b³êdzie.
Ja ¿yjê konkursami, sprawia mi to wielk± przyjemno¶æ, a jeszcze kiedy mi dobrze wychodzi - satysfakcjê
to moje w³asne "¿ó³te papiery"
a to najwa¿niejszy z nich
¯yciowe sukcesy?
My¶lê, ¿e sam fakt ¿e ¿yjê i mam ca³kiem przyjemne ¿ycie jest moim sukcesem. Domy¶lam siê, ¿e dziwnie to brzmi, ale naprawdê tak jest. Jestem zdrowa i choc nie zawsze mam powody do rado¶ci to i tak cieszê siê ¿e ¿yje. Mam rodzine, przyjació³.. Dla mnie to jest w³a¶nie najwa¿niejsze
a co do bardziej przyziemnych spraw, to wygrane w konkursach piosenki te¿ s± ca³kiem przyjemne dla mnie
Centaur
w³a¶nie, nawet fakt, ¿e 14 lat temu nauczy³am siê chodziæ jest sukcesem
a najlepszym trofeum mo¿e byæ nawet wazon rozbity, podczas harców w tamtym okresie ¿ycia
Najwiêkszym sukcesem jest to zê po okresie bujnego i szalonego dzieciñstwa nadal ¿yje bo siniaków i zadrapañ nie jestem w stanie zliczyæ w tamtym okresie. A poza tym tylko 2 razy 3 miesce w konkursie szkolnym za kabaret i 7 miejsce w podst w konkursie znajomo¶ci historii miasta etap gminny. Wiêcej tego nie by³o...A mo¿e doliczyæ to ze jeszcze siostrzñca nie udusi³am xD
Centaur
na pewno by³o tego wiêcej, trzeba tylko umieæ to "odgrzebaæ"
Je¶li chodzi o sprawy papierkowe, to móg³bym mówiæ, ¿e w podstawówce i gimnazjum by³y ¶wiadectwa z paskiem, ró¿ne konkursy itp. - ale to o niczym nie ¶wiadczy poszed³em do liceum i zamiast czerwonego paska by³y same 2 i 3 ¶rednia 2.9 - 3.2 utrzymywa³a siê przez 3 lata
No ale jednym mogê siê pochwaliæ, matura
Papiery to jedno, ale najwa¿niejsze jest to, co ma siê w g³owie!
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
ostatnia sentencja najprawdziwsza..
ja tu z papierkowych chyba sie niczym nie pochwale ..
no moze oprocz podziekowan od burmistrza za pomoc..jezdzilismy z chlopakami naszymi maszynami po festynach i robilismy show..palenie gumy,stawanie na kolo otp
Centaur
ja jestem pewna ¿e w g³owie mam to
a ile pisania przy tym by³o
sukcesy..
na pocz±tku chcia³am wyraziæ swój podziw dla THBP - dziewczyno, jeste¶ wielka! nie zmarnuj swoich uzdolnieñ
Lili, ¶piewasz? super sama te¿ to lubiê, ale niestety nigdy nie mia³am okazji uczêszczaæ na lekcje..
hm, czy ja mam jakie¶ sukcesy? ¿adnych. jestem zbyt leniwa, ¿eby robiæ cokolwiek.
ale rysujê sporo. mo¿e nie biorê udzia³u w jakich¶ konkursach, ale chyba jakim¶ osi±gniêciem jest to, ¿e do wszystkiego, co umiem dosz³am sama - bez lekcji, bez kursów czy tutorialów.
no i prze¿y³am dzieciñstwo! :3
Centaur
odnale¼æ w sobie to co najlepsze to prawdziwy sukces Doktorku - I TO SAMODZIELNIE
jestem pewna, ¿e przewy¿szasz talentem wielkie t³umy studentów kierunków artystycznych
(P.S. DZIÊKI)
uff, Princess, je¶li chodzi o rysunek to jeszcze wieeele przede mn±
Little Devil
moj prywatny mega sukces..... Sebus... <3 i to ze jest ze mna i jest po prostu dobrze
Princess, a co to za zeszyty s±?
Centaur
wszystko to s± notatki do konkursów geograficznych
O_o no to naprawdê sukces, ¿e to wszystko umiesz gratulacje.