Uczeñ Slytherinu
TAK(to mi siê podoba:) ) Jak widaæ nawet Lorda V mo¿na czasem poskromiæ
Cz³onek Klubu Pojedynków
ale ¶mieszne
Uczeñ Slytherinu
To ma byæ ironia??????? To nie mia³o byæ ¶mieszne,ja tylko stwierdzam fakty...
Cz³onek Klubu Pojedynków
ale susz mnie mo¿na ujazmiæ ale gdy ja jestem uja¿miony ty jeste¶ mojim podw³adnym to fakt i opinia
Przecie¿ Harry nie pamiêta³ jak zgineli jego rodzice! By³ jeszcze za ma³y!!! wed³ug mnie powinien zacz±æ je widzieæ od ¶mierci Cedrika poniewa¿ WIDZIA£ jak zostaje zabity.
Szlama
ja te¿ jestem zdania, ¿e powinien widzieæ testrale pod koniec 4 czê¶ci
Te¿ siê zgodzê,bo w sumie mo¿na powiedzieæ ¿e widzia³ ¶mieræ bezposrednio...
Kim jestem?Jestem córk± Lily i Jamesa Potterów, a tak¿e...siostr± bli¿niaczk± Harry'ego. Nie chcecie wierzyæ? Radzê jednak to zrobiæ i przyzwyczaiæ siê do tej my¶li. Zosta³am odzielona od mojego brata, po ¶mierci rodziców. Musia³am nauczyæ siê kontrolowaæ moj± moc, by nikomu nie zrobiæ krzywdy. Ale na Pok±tnej McGonagall przedstawi³a mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Pozna³am mojego brata..."). I razem powrócili¶my do Dursleyów,jako brat i siostra...
Z pewno¶ci± by³o to tylko niedopatrzenie autorki...
Pisa³a pod natchnieniem - co poradziæ xd nie no wiem ¿e du¿o tych niedopatrzeñ i niektóre s± do¶æ wyra¼ne i denerwuj±ce, ale Rowling jest tylko cz³owiekiem a Harry to 'TYLKO' ksi±¿ka
ca³a seria ksi±¿ek o HP jest ¶wietna Mo¿e autorka nie pomy¶la³a jeszcze o testrelach w czwartej czê¶ci i pomy¶la³a o nich w pi±tej i tym samym nawi±zaæ do postaci Luny