Elizabet Swan??
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Troll
No chyba tak
no ona jest te¿ spoko ale to chyba normalne, ¿e dziewczyny zachwycaj± siê Deppem a ch³opcy Keir± (R.A.B.--> wyj±tek)
Troll
R.A.B wyj±tek dobre
Jestem wyj±tkiem. Cudnie Zawsze chcia³em zostaæ wyj±tkiem.
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
A ja popieram Age_4. Depp te¿ dobry, ale Bloom Ach, och i w ogóle ... A co do Piratów, to jestem ich ogromn± fank± (na dwójce by³am 3 razy w kinie:) ). ¦wietny film, ale Jack... Wkurza mnie ten facet; tym razem ja jestem wyj±tkiem, ale Jacka Sparrowa po prostu nie lubiê (znoszê, ale nie lubiê; w dwójce zrobi³ siê strasznie chamski i jeszcze wys³a³ Willa na tego Holendra... Jedyne co dobre, ¿e ten pozna³ ojca) A i jeszcze lubiê Norringtona. Baaardzo
trzeba szanowaæ czyje¶ zdanie wiêc tak uczynie..................ale Aga oceniasz to jak± rolê zagra³ Depp, a nie to jakim jest aktorem i jak wykonuje swój zawód.....to wielka ró¿nica........nie chodzi o to czy kto¶ gra ³ajdaka czy anio³a, tylko JAK to robi, kunszt aktorski te sprawy...............
Little Devil
Piraci z Karaibów <mniam> filmik pierwsza klasa... Depp <mniam> a jeszcze ten jego akcent sweet po prostu.... ju¿ siê nie mogê 3-ciej czê¶ci doczekaæ
Little Devil
Pogromca Trójg³owego Psa
Uwielbiam Piratów!!!
Pogromca Trójg³owego Psa
Aha poprawnie siê piszê Elizabeth Swann
EDIT: Prosze nie pisaæ podwójnych postów. Patrz punkt 15 regulaminu forum.
Ostatnio edytowany przez RustyAngel (2007-03-23 20:54:15)