a co tañczysz? :>
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
znaczy siê bo u mnie wesz³o ¿e zamiast 4 h w³efu, mam tylko 2 i 2 jaki¶ wybranych innych zajêæ, to ja wybra³am tañce, uczy ciocia dobrej znajomej i tañczymy wszystko, od tañca belgijskiego przez country i hip hop to uk³adów Gangnam Style, co mi siê nie podoba
Rozumiem To korzystaj, póki darmo
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Heh, i bêdê tañczyæ na WO¦Pie, ca³a grupa mia³a tañczyæ a zosta³am ja jedna
posz³o?
Jakie¶ zdjêcia? Mo¿e byæ z cenzur± na twarz, je¶li nie chcesz by¶my Ciê pewnego dnia na ulicy rozpoznali XD
Kurna klasowe poszlo swietnie ale te z tancow... Kazda robi co innego a ja i Kapec zlecialysmy ze sceny xD wideo sie postaram zdobyc jak spotkam Pauline ode mnie nikt nie nagrywal. A w ogole to mnie poznasz bo w swinskim lbie jest moje zdjecie
Ostatnio edytowany przez WorkingClassHero (2013-02-14 21:07:23)