Z okazji zbli¿aj±cych siê ¦wi±t Wielkiej Nocy, Prorok Codzienny przygotowuje specjalny Dodatek Wielkanocny. Bêdzie on zawiera³ ¿yczenia i specjalne dedykacje userow. Je¿eli chcesz przekazaæ komu¶ serdeczne ¿yczenia wielkanocne, napisz pod tym w±tkiem posta zawieraj±cego tre¶æ ¿yczeñ, które pó¼niej trafia do najnowszego numeru Proroka.
Serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy:)
Little Devil
weso³ego jajka, pijanego zaj±ca i mokrego poniedzia³ku zyczy wszystkim Rusty.... happy Easter everybody
Malutki baranek ma z³ote ró¿ki,
Pilnuje pisanek na trawce z rze¿uszki,
Gdy nikt nie patrzy,
Chor±giewka buja i beczy cichutko:
Weso³ego Alleluja!
¯yczenia dla wszystkich od Agi
Weso³ego zaj±ca,
co ¶mieje siê bez koñca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Rado¶ci bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Niech zaj±ce i barany pospe³niaja Twoje plany,
porzuæ wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wy¿erki,
ponadto ¦wi±t w szczê¶cie owocnych ¿yczy Aga
dzx, wszystkim nawet sobie za ¿yczenia
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Jaj przepiêknie malowanych,
¦wi±t s³onecznych roze¶mianych,
W poniedzia³ek du¿o wody,
Zdrowia szczê¶cia oraz zgody
¯yczy Remus Lupin
Z okazji zbli¿aj±cych siê ¦wi±t Wielkanocnych ¿yczê wszystkim wszystkiego, wszystkiego dobrego, mokrego dyngusa, kolorowych pisanek i du¿o rado¶ci w tym wspania³ym dniu.
Char³ak
wszystkiego naj naj naj