Co¶ dla wielbicieli muzyki filmowej
Wytwórnia Magic Box Music jest odpowiedzialna za skomponowanie muzyki do ¶cie¿ki d¼wiêkowej do filmu Harry Potter i Czara Ognia- Slay the Dragon. Po aktualizacji strony wytworni mo¿emy przeczytaæ, ze Magic Box Music w³a¶nie skoñczy³a ¶cie¿kê d¼wiêkow± do filmu Harry Potter i Zakon Feniksa. Oto wypowied¼ reprezentanta wytworni:
Pracujemy w³a¶nie nad zwiastunem, ale nie wiemy jeszcze kiedy bêdzie skoñczony .Prawdopodobnie dowiecie siê o tym szybciej ni¿ ja, poniewa¿ nie dostajemy zbyt szybko informacji kiedy praca jest ukoñczona. Muzyka nie ma jeszcze nazwy, ale mamy nadziejê, ¿e zakoñczymy prace tak szybko jak siê da.
¬ród³o: www.hp.imro.pl
Little Devil
o proszê a w³a¶nie chcia³am to samo pisaæ a tu proszê Nat nie ¶pi i postuje
raju¶ jak ja ju¿ bardzo BARDZO chcê pos³uchaæ tej muzyki
o mamooooo...kocham muzyke filmow±±±, szczególnie z W³adcy, ale z Harry'ego te¿ nie pogardze:P ale¿ mi Nat smaka zrobi³a¶
O Boze ja tez kocham sciezke z Wladcy jest poprostu boska! Jedna z moich ulubionych piosenek jest piosenka Golluma.. wiele jest jeszcze boskich... np. The King of the Golden Hall. Z Harry'ego tez nie najgorsza i podobnie jak ty- nie pogardze
j± ¶piewa bodaj¿e Emiliana Torrini, mnie te¿ siê podoba piosenka Enyi "May It Be" ale to z pierwszej czê¶ci, a "Gollum's song" jest z Dwóch Wie¿