Uczeñ Slytherinu
Mój bogin to zdecydowanie by³by w±¿ bo siê ich bojê.
A jak wygl±da³by Wasz bogin? Czego Wy siê boicie?
Zapraszam tutaj. Ginny, opcja "szukaj" nie gryzie...
Szukaj±cy
Moim...?? U¶miejecie siê, ale... pies Strasznie siê bojê, ¿e taki to to mie ugryzie
Szlama
hmm trudno stwierdziæ, ale by³aby to jaka¶ dziewczynka z horroru
Ha, ja jestem arachnofobem, ale wiem ze na ¶wiecie s± rzeczy straszniejsze od paj±ków (które podejrzewam, ¿e s± ludofobami... wiêc czemu siê ich bojê?)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ja sie boje wszelkiego robactwa...oczywiscie najbardziej paj±ków ale do tego dochodz± karaluchy, jakie¶ robaczki, nawet na widok mrówki mam dreszcze....Jak kiedy¶ mi siê w domu pojawi³y dorwa³am zapa³ki i je pali³am xD
Hahahah Nice
Wybacz, regulaminie, ale muszê to wcisn±æ, a'propos paj±kofobii Chyba mi wybaczycie to zboczenie ze ¶cie¿ki prawo¶ci?
http://www.youtube.com/watch?v=bRV4d9LCawU
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.