Powodzenia =p jak cos to z chęcią przeczytam(y?) =p
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Zwycięzca Turnieju Trójmagicznego
ja podziekuje ;]
Snape zawsze mnie rozwalał
Alan Rickman odgrywa swoją rolę świetnie.
zwłaszcza to jego "POTTER! DETENTION!"
Snape- moja ulubiona postać. Alan Rickman jest w tej roli rozwalający! No po prostu cud, miód i orzeszki!
Zwycięzca Turnieju Trójmagicznego
w innej go nawet nie widze
mnie w ogóle ciężko było sobie przyswoić Alana w innej fryzurze niż ta czarna, oleista
Pierwszy film z Alanem Rickmanem oprócz Harry'ego, który widziałam to "To właśnie miłość". Pamiętam, że mnie nieźle rozwalił i długo nie mogłam się przyzwyczaić do tego, że gra przecież w innych filmach, niż HP. Tak czy inaczej, to świetny aktor Z tym, ze już się trochę postarzał...
Aktorem jest zdecydowanie genialnym, ale jak go zobaczyłam w "Sweeny Todd" T.Burtona, to się przewróciłam Oo Normalnie szok. Taka inna postać... Dziwnie widzieć Snape'a w musicalu xD Chociaż głos ma mega
Sweeny Todd'a polecam bardzo. Klimatyczne, fajne. Taki stary Londyn piękny i wgl. No i Rickman, nie mówiąc już o Deppie i Helenie Bonham Carter
no i Sacha Baron Cohen jako rywal Deppa w pojedynku na golenie kogoś =)
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Snape jest spoooko Lubię go :]
swietna postac i bardzo dobrze skonstruowany watek tego bohatera!
po harrym to moja ulubiona postac!