Szlama
Nie lubiê WALENTYNEK!!S± g³upie jak dla mnie!!
Walentynki s± bardzo fajnym dniem jak dla mnie. Oczywi¶cie je¿eli ma sie je z kim spêdziæ albo jesli przynajmniej ma sie do kogo wys³aæ kartke, z choæ iskierk± nadziei, ¿e na twarzy osoby do której ona trafia pojawi sie usmich, a oczy lekko siê za¶wiec±. To prawda - jest to swieto jak najbardziej komercyjne. W koncu ktos zarabia na tych kartkach z serduszkami, kwiaciarki zarabiaj± na rózach, a elektrownia na pr±dzie zuzytym na wys³anie elektronicznej walentynki < >. Ale czy atmosfere Bozego Narodzenia nie wkrad³a sie komercja? Oczywiscie ze tak! A taki czas jak walentynki, mozna wykorzystac by spedzic dzien z ukochana osoba w troche badrziej wyjatkowy sposób niz zazwyczaj - bo w koncu dla zakochanych kazdy dzieñ jest wyj±tkowy, prawda? Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Firenzo (2007-02-15 18:17:57)
To jak mnie Mejsi wytlumaczysz.. mam prawie 16 lat a Walentynek nadal nienawidze
Firenzo masz racje... zreszta jakie swieto nie jest dzis komercyjne...
Ostatnio edytowany przez nat (2007-02-15 18:17:28)
nat napisał:
To jak mnie Mejsi wytlumaczysz.. mam prawie 16 lat a Walentynek nadal nienawidze
Firenzo masz racje... zreszta jakie swieto nie jest dzis komercyjne...
i to jest uzasadniona nienawi¶æ of course, Ty masz 16 lat wiêc ¶mie mniemaæ, i¿ wiesz o czym mówisz, pozatym jak znajdziesz swoj± drug± po³ówke jab³ka to ona sprawi, ze odt±d nie zapomnisz ¿adnych walentynek, i bedzie to dla Ciebie prawdziwie magiczny dzieñ
No w³a¶nie, w krótszy sposób uje³a¶ Mejsi co ja przekazyw±³em w kilku zdaniach
Mejsi napisał:
nat napisał:
Firenzo masz racje... zreszta jakie swieto nie jest dzis komercyjne...i to jest uzasadniona nienawi¶æ of course, Ty masz 16 lat wiêc ¶mie mniemaæ, i¿ wiesz o czym mówisz, pozatym jak znajdziesz swoj± drug± po³ówke jab³ka to ona sprawi, ze odt±d nie zapomnisz ¿adnych walentynek, i bedzie to dla Ciebie prawdziwie magiczny dzieñ
Mam nadzieje
Jednoro¿ec
A ja mam w walentyki urodziny
Pani K. napisał:
Walentynki nie s± pogañskim ¶wiêtem!! To obrzêd amerykañski baaardzo nowe ¶wiêto...... pogañskim ¶wiêtem jest Noc ¦wiêtojañska nasza, polska.. i ja wolê puszczaæ wianki ni¿ obrastaæ w kiczowate serduszka!
no i tyle opini ilu ludzi, kwestia gustu, jeden lubi lody, a drugi rurki z kremem, ja wole walentynki, a Pani K. puszczaæ wianki na wodzie, i dobrze bo ¶wiat by³by nudny gdyby tak nie by³o..