Kto by³? Kto widzia³? jak wra¿enia?
Nie chce pisaæ tu spoilerów wiêc napisze same wra¿enia. Dla mnie oczywi¶cie film fantastyczny. Czu³am sie jakbym znowu ogl±da³a HP. Czyta³am wcze¶niej recenzje w której by³o opisane ¿e je¶li kto¶ nie zna ¶wiata czarodziejów na spokojnie mo¿e film zobaczyæ bo nie ma du¿o powi±zañ. Dla mnie osobi¶cie jest ich ca³a masa i kilka smaczków, które zrozumie tylko osoba znaj±ca losy Harry'ego i ca³y go otaczaj±cy ¶wiat. Film rewelacja. Z chêci± bym zobaczy³a go jeszcze raz. I ta koñcowa walka normalnie ahhhhh.... Piêkna
Z technicznego punktu widzenia to najlepszy jaki widzia³em. Kamera, efekty.. ahh. Nawet aktorzy byli supi. B±dz co b±dz rozwiniêcie akcji by³o dla mnie dosyæ.. s³abe. Odnosi³em wra¿enie jakbym ogl±da³ co¶ takiego hollywoodzkiego. :c Ale magii nie brakowa³o. Polecam! (dosz³y mnie s³uchy, ¿e ma byæ 5 czê¶ci zwierzaków:3)
Film, wg mnie i m³odej by³ ¶wietny!
W sumie w±tek fantastycznych zwierz±t by³ poboczny bo przecie¿ wiemy, ¿e chodzi o dzia³alno¶æ Grindenwalda!
Hmmm Newt, zak³adam ¿e na polecenie Dumbledore'a, zjawi³ siê tam aby ujarzmiæ obskurusa zanim dopadnie go Grindenwald.
Zastanawiam sie co bêdzie w nastêpnych czê¶ciach zwa¿ywszy na to ¿e newt nie bêdzie postaci± g³ówn±. Paradoksalnie jest to raczej opowe¶æ o dzia³alno¶ci grindenwalda, a zatem mo¿emy siê spodziewaæ kolejnego pomys³u na przejêcie kontroli nad mugolami, a skoro jest to tez film o fantastycznych zwierzêtach to mo¿ey siê spodziewaæ wykorzystania jakiegos zwierzaka do osi±gniêcia jakiegos niecnego celu.
Co o tym my¶licie???
Little Devil
Widzia³am, pokocha³am i czekam na kolejne czê¶ci.... trochê siê po tym poczu³am jakbym znowu czeka³a na Harry'ego... ech przefajne uczucie...
Ale jego kontynuacja, mimo ¿e to dobrze zrobiony film, to jednak zawód jak dla mnie. Wola³em pomys³ serii o zwierzêtach, a nie o tym, jak zwierzêta by³y pretekstem do Grindewalda. Mogliby to podzieliæ na dwie oddzielne serie! >=(
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Dobra. Ja mam takie. WTF na koñcu Ale jak to? Przecie¿ jak to siê prawd± oka¿ê to zaprzeczy to ca³ej serii
Przyznam, nie pamiêtam, jak to siê koñczy³o. Jedno jest pewne. Do tej pory u¶miecham siê pod nosem, gdy Grindziak wspomina o tym, ¿e widzia³ przysz³o¶æ, a w tej przysz³o¶ci wojnê ¶wiatow±, wiêc trzeba temu zapobiec
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.