Imm uprzejmie donosi
Alan Rickman kilka dni temu, w wywiadzie dla niemieckiego magazynu Bild, Alan Rickman wyjawi³, ¿e od trzech lat jest ¿onaty ze swoj± d³ugoletni± partnerk± Rim± Horton. Tajemnica wysz³a na jaw, kiedy podczas rozmowy dziennikarz zapyta³ aktora, jaki jest sekret d³ugiego, udanego zwi±zku bez ¶lubu. Jeste¶my ma³¿eñstwem, choæ od niedawna - zaskoczy³ swoj± odpowiedzi± aktor. - To by³o wspania³e, poniewa¿ nie by³o tam nikogo. Po ¶lubie w Nowym Jorku przeszli¶my siê Mostem Brookliñskim i zjedli¶my lunch.
Wed³ug Daily Mail, Rickman powiedzia³, ¿e Rima nie chcia³a drogiego pier¶cionka z brylantem. Kupi³ jej wiêc prost± obr±czkê za 200$, której, jak ze ¶miechem przyzna³ aktor, ma³¿onka nigdy nie nosi.
Rickman i Horton poznali siê 50 lat temu, kiedy on mia³ 19 lat, a ona 18. Para jest ze sob± od 1977 roku. By³a to pierwsza dziewczyna aktora. We wcze¶niejszym wywiadzie dla magazynu HELLO!, Alan powiedzia³ o swojej partnerce:
Uwa¿am, ¿e ka¿dy zwi±zek powinien kierowaæ siê swoimi w³asnymi zasadami. Ona jest bardzo tolerancyjna w stosunku do mnie... niesamowicie, a wrêcz niewiarygodnie tolerancyjna. Wydaje siê kandydatk± na ¶wiêt±.
A ja nawet nie moge tego mlodej powiedziec bo by chyba byla czarna rozpacz. Przeciez ona taka zakochana po uszy i twierdzi ze jej najwieksze marzenie to byc z alanem ;-)
Ale.fajny jest taki cichy slub, potem spacer. Ehhhh no alan typowa zodiakalna rybka jak ja ;-)