Hejka.
To ja wiem ciągle są wakacje.
Słuchajcie ludzie mam ochotę powrócić do serii o Harrym w nietypowej roli bo seria składa się z klocków Lego.
Czytałem niektóre recenzje i są dobre i zamierzą ją kupić i sprawdzić bo z tego co ja widzę to są jedyne serie, gdzie gracz skupia się na zbieraniu.
Czy ktoś z Was posiada te gry.
Jeśli tak to piszcie jakie macie wrażenia.
mam ściągnięte lata 1-4 i muszę Ci powiedzieć, że idealnie oddają film jeśli chodzi o samą grę to w niektórych momentach ciężko się połapać o co cho, ale tak ogólnie to polecam ;D
Ostatnio edytowany przez Nimphadora (2012-08-28 17:19:03)
Przeszłam obie części i bardzo polecam Wersje Lego z całej serii gier HP najbardziej mi przypadły go gustu. Może dlatego, że są bardzo wesołe, no i komputer mi nie stęka podczas grania (jak to było np z Księciem Półkrwi czy obiema częściami Insygniów). Gra mi zjadała z życia całe godziny, ale zawsze lubiłam takie wesołe przygodówki, nie żałuję więc
Jeśli ktoś nie wie czy warto grę kupić to niech pobierze demo lub zerknie na youtube, jest mnóstwo gameplayów
Dokładnie. Nic nie daje takiej przyjemności jak posiadanie oryginału Ja przeszedłem tylko 1-4, jakoś nie mogę się zebrać do 5-7, ale będę musiał
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Ja przeszedłem grę lata 1-4, ale i tak muszę dobić do 100% zostało mi trochę klocków z jednej misji i sztonów i dwóch uczniów w niebezpieczeństwie.
Czyli jeszcze raz muszę zacząć od nowa bo nie przeszyłem jednej misji.
Czemu od nowa? Tam można przechodzić konkretne poziomy przecież, da się wybrać
Ponieważ, źle robiłem ten poziom i stanąłem tam, gdzie musiałem chyba zbudować most i jeden z klocków nie mogłem złapać i musiałem wyjść,żeby spróbować jeszcze raz i już nie mogłem tam wrócić, bo nie przeszedłem do końca tej misji.
To się szybko i przyjemnie przechodzi, więc w sumie na plus Sama nie przeszłam gry na 100%, będę musiała też nadrabiać. Kiedyś.
Ja Lego HP 1-4 prawie przeszedłem - w jednym miejscu mam buga, ponieważ posąg jakiegoś ptaka nie rozbija szyby. Ściągnąłem save 100%, żeby dokończyć grę omijając ten feralny poziom. Ogółem gra jest przyjemna - super są niektóre filmiki. W dodatku bardzo lubię używać wingardium leviosa, albo grać którymś z animagów. Podoba mi się możliwość zmiany czyjejś fryzury zaklęciem i tym podobne, po prostu Hagrid ekstra wygląda z kwiatkami na głowie.