wiem!!!
Stworek nigdy nie wyrzucaj dobrej, ciężkiej patelni, nie wiadomo, kiedy się przyda...
Ha ha dobre!
Fred & George-zawsze bądź pogodny i wesoły,nawet w tych trudnych chwilach.
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
Elfias kumpel to kumpel, jak ktoś o nim źle mówi to piedo.... tą osobę!
Tak zrozumiałem, że ten wątek ewidentnie nie pasuje do tego działu. Przenoszę
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Gdzie
1. Nie piedo... taką osobę, tylko nie zawracaj sobie nią głowy. Kulturalniej.
2. Gdzie? Z ANTYclubu do FANclubu
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
1. Płynie we mnie gorąca krew Polaków xD
2. O, nie zauważyłam nawet zmiany xD
Hihihi Kocham Was normalnie!Piszcie dalej,ciekawa jestem
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
Ciotka Muriel - dzieki niej zastanawiam sie co to sa peciny
Co?!
Powiedziała że Herma ma chude pęciny a ja nie wiem co to
oj bardzo dużo się nauczyłam od postaci
Chciałabym być taka jak Hermiona- bardzo mądra i bystra,zawsze pomoże.Ron- najlepszy kumpel na świecie.Przyjaźń jest najważniesza.Pani Molly Weasley-chyba każdy chciałby mieć tak opiekuńczą
mame.No i Harry- bardzo kocha swoich rodziców i zawsze ich broni,a do tego jest odważny