W miarę możliwości < bez zabijania > gdybyś mógł stworzyć własnego horkruksa to co by to było? , gdzie byś to ukrył? piszcie xdd
Głupota Voldemorta - Tom Riddle czuł pewien sentyment do przedmiotów związanych z Slytherinem i innymi założycielami Hogwartu.
a teraz moje pytanie..po cholere tworzył horkruksa w jakiś historycznych przedmiotach? , ja bym ukrył cząstkę swojej duszy w starym bucie i go zakopał
pod ziemie... ;D
Ja go rozumiem, chciałbym, żeby mój horkruks był czymś wyjątkowym... chyba gitara ;d
No dokładnie. On się czuł bardzo związany z tym rodem i to musiało być coś wyjątkowego co do rodu należało a że było tego niewiele to wymyślał inne zjawiskowe rzeczy. Osobiście bym chyba zakopała na moim podwórku zalewając wcześniej betonem ale co to by bylo mnie mam pojęcia xD
mam podobnie jak eddie666m - gitara lub saksofon no i tak jak eddie666m ''... chciałbym, żeby mój horkruks był czymś wyjątkowym... ''
Eeee tam, ja bym horkruksa zrobił z powietrza, teraz drżyjcie!
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Moim horkruksem byłaby... Najukochańsza według mnie rzecz na świecie... Czyli... MÓJ LAPTOP! (I LOVE YOU!!! <3 )
Ostatnio edytowany przez marti3002 (2012-05-31 14:21:29)
Ja myślę podobnie jak gryfon...jakaś stara rzecz o której nikt by nie pomyślał
Np. puszka zakopana w lesie... ale tak czy siak, ktoś kiedyś to wykopie - to pewne. I wtedy się zacznie zabawa
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
moim byłby mój pies nigdzie be zemnie się nie rusza nikogo innego nie słuch myślę że to właśnie on byłby moim horkruksem
Albo jakaś moneta - jak pójdzie w obieg...
Do czarnego pana.
R.A.B.
Czemu akurat klucz?
Bo kluczem się wszystko otwiera?
Moim skromnym zdaniem Voldek był zbyt dumny by uczynić horkruksa z np.puszki po piwie.
Chyba mojego smoka zrobiłabym horkruksem...<3
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
ale szczerze mówiąc książka by nie była ciekawa jakby horkruksem Voldka była puszka od coli jak bym czytał np. : "Stary wibrator" - to jest w skrytce Belatrix - to wtedy było by żałosne