¦cigaj±cy
Mmmpmfmpp fppffm ppmmmmmmfmffmpp pfmpffppfmmppmfmppppmffm... pmmmmmpmp fmmfmpmmmpffmpp ppmmmm³¿mppñfmmfmpfppppf fpfMpm Pmmppfpmpmpp :Pfm Pmmmppfmmfmp mmfffpmmmfmm, fmm± mff ppmppf¿pmfmfffppppf¶mmfmff :Pfm Pmpfmfffpffmppp ffpfppppfpmfpppmffpmm fpfMpm
Bo magia stworzyæ mnie mog³a, ale to Ja j± podtrzymuj± przy ¿yciu :potter:
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
fppmffmppppm,pmmfmfffp fppfmmffpffmfmmfmppmpppf pmmmppfmmfmp ppfpmpmpppmm;pfm fmppffffpmppmmpmmm mmpffm pmpppfpppmpfmpp pmpmffmppmpmffmfmm pppmmm fmmpmpffmpfmmpp fmfppmppffppmffmmf ;] mmfmfpmmfmffmmmpmfmmpffmppm fmffmmpmfffmfmmffpmppmmf mffmmfmfp mfmpmfppffmmffm fpfmpm
¦cigaj±cy
pppppf fmpppf pppmffmpp ffp³mmm ppmffm¶pmf :Mpm Fmmpmpffmpfmmpp, mmmpmfmmpppf pmmmmmpmpmff¶ mffppppppffm pfmpffppfmfmpffmmmppm mpmppf fmmmmmppmmppmfmppf mfmmmmmpmmmmpppmffmmm mfpmppmfpmpp Fmmmffê ffpppfmmpmmmmmfffpffm ffp mmfffpmmmfmmmppppm :Pfm
mmmpmfmpp fmpppf fmmmffmpp pmmmppfmmffpmmfffpmpp ppfmmpmfmmmmmpmmmm..pppmmmpmmpfmmffmpppfffpp fmmmffmpp fmfmpmffpmffmpppmfmmmpmm fpp pmpmmmffpmpmffmppm mpmffpmffmmmpmfmpp mmm pppmffmpp fmpffmpmfpmpppf Mfmpffffm mff ffpmmmmmpmmmfppffm ! pppppf mmfppf fmpffm,pmpfmfffpffmppp :pfm
pmmmmm pppmffmpp ppmmmmppm, mff pppmffmpp mmpêmpmê ppmmffmmm³ fmmpfmpffmmmfpppppmppmfmppf ppmmffpmppffppfmpfppfpppfmf... fmffmmfmpmmmfppmffmpppppmffmmm pmpppfppmpfmmmm ffpfppmmmpmfppfpppmpp
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
pfmppfppmppfffpmppppmffm..pppppf mmpppf pfmppffppmffmppmpmffp.mpfmmmpmmpppmffmpp mmpffmpmfppf mmpffm pmpmffmppmpmffmfmm pfmppfmfmmmmmpmmmmmmf ;]
¦cigaj±cy
mfpmppmfpmpp fmppffffpmppmmpmmm pmmmmmpmpmffmpp¶ pfmppffmmfmpmmm ppf fmpffmppm fppmmmpmfppp±æ, ppmppf¿mpp fmmmffê fpp pppmppfpffmp fppmppmpppmpmpppppmpm mmfppf¶ ppfmfmmmmpffpppmffmpp pppmmm fmmpfmppfpmpppfpmmpppmffmpp :Mpm fmpmpppffmmmpfmmffmmm fppfmmfmppffffp±fmmppffppmmm! :Mpm
Fmmpmpppfpffppf pmmmppfmmfmp MmfmfpmmmfmpMmpppffpf, fmmmfpppffmffmp fpp ppmppf¿pmfmfffppppf¶mmfmff, ffppffppfmmpmff fmmmffê mmfmfpmmmfmp ffp mffppppppmpppmm fmmfmppffppfpppffm, pppmmm mpfmmp pmpppfpppfmpppf mff mfmpfffmfpfmê, fmpppf mmfffpmppppmfmf mmpffm pppmffmpp fmmpmpffmpfmmpp?
ale nic nie planujemy na razie
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
James Potter napisał:
fppmffmppppm,pmmfmfffp fppfmmffpffmfmmfmppmpppf pmmmppfmmfmp ppfpmpmpppmm;pfm fmppffffpmppmmpmmm mmpffm pmpppfpppmpfmpp pmpmffmppmpmffmfmm pppmmm fmmpmpffmpfmmpp fmfppmppffppmffmmf ;] mmfmfpmmfmffmmmpmfmmpffmppm fmffmmpmfffmfmmffpmppmmf mffmmfmfp mfmpmfppffmmffm fpfmpm
pppppf, pmmmmm ppmmffpmppffppfmpfppfpppfmf pppmffmpp ppmmmmppm, fppmffêmmf ppmpppmffmpp pppmmm pffmmmffpmffmpp pppmffmpp fmffmm³ffmfmmffpffmmmfmffmpp, ppf mffpmfmpp mmpffmppm fmmmffê fpp ppfmfmópmfmpp ppmppfmfm³mmm fpppmppffêmmfmffæ mpmppf Fppmmmfmmffpmppmfmppf ppmêfmmpmpmffmppmfmppf fmpppffppmmmpffffpffmfmmfmpfppmmm ^^
mmmpmfmpp pfmppfppmffmfmm³ ffp pmpppfpppmpfmpppffmpppppmmfpmm± mmfmffmpppmpmmmfppffm.
¦cigaj±cy
Ppmêfmmpmpmffmpp mmfffpffm pppmffmpp, fppmmm¿pppmpp ¿mpp mpfmmmpppmff Mfpmmmpffpffmppmfmppf Pfmppffmpfmpmpppffmmm! :Mpm Mmm ppffmpppf mmfmfpffmmmpmmm mmfmfpppfmpmffpmff pppmmmpmmmmpmmmpffmpmffpmffmpppmm pppppf pppmffmpp? :Mpm
pppppf fmpmmmpmppmp fpfmpm ppmmmmfmmffp pffmmmmmfpmmmpp ;] mmm mmfppf ffpmmm pmfmffppppmp ppmmff fppffmfmmpmfmmmpmfmppfmm?
¦cigaj±cy
Pmmfmf¿ fmmmmmppm pppmffmpp pfmmmmppmmffêfmpmmmppm pmfppfpmf Pmpfmfpffmpmmpp mmfmfpffmmmpmmm ppffmmmfffppmffmpppmmê pppmffppm ffppppmmmpmmmpmê pmmmmmpmp±¶ pppppfpffppmmmmpmfppp± mpmffpmffmppfppmmfffpffmpppê fpfPfm ¦fppmffmmmfmp pmmmppfmmfmp pfmmpp³mppppp mmfffpfmfmmppmpófpp ppf.Ppf
Centaur
mpfmmmpmmpppmpp
pfmmfffmmffp mmfppffmm fppmffmppmmfmpppmm fmpfmffmpmmmpmm ;]
fmmpfmppfpmpppf pmmmppfmmfmp fmpmppppp fmppmffmfppmmmmmmfffp fpfmpm
¦cigaj±cy
Pppmffmpp ppmmmm fmpppf pmmmmmpmp fmmffppfmmffmppmfmppffppfmmpmpmffmpp pmpppfpppfmpmmmpmpfmpffm pmmmmmppmmppfmmmmm :Pfm
Pmpfmfpffmpmmpp mmmpmfmpp pppfmfmpm± fppmffmpppmmmpp...