Cześć.
Nareszcie długo się zastawiałem ale teraz już wiem. Mam wielką przyjemność oznajmić wam,że 15 kwietnia będzie można już nabyć na DVD i Blu-ray Harry'ego Pottera i Insygnii Śmierci część I
To dla nas dobra wiadomość proponuje zarezerwować tą datę w kalendarzy i nie zapomnijcie zabrać dość gruby portfel.
A to szczegóły.
"Jedna z najpopularniejszych serii filmowych wszech czasów dobiega końca. Saga o przygodach Harry'ego Pottera i jego przyjaciół znajdzie swój finał w dwuczęściowej superprodukcji Harry Potter i Insygnia Śmierci, której pierwsza odsłona zadebiutuje na Blu-ray i DVD już 15 kwietnia."
Czekamy
www.deptajem.pl
Ciekawe ile można wybulić za coś takiego
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Jestem ciekawa czy ktos to kupi skoro film można normalnie sciagnąć z neta
jest jeszcze 3 opcja - przegrać od kogoś lub z wypożyczalni (tu już trzeba trochę zabulić, do 20zł)
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Yhym.... masz racje Chociaż takie filmy mogą posiadać zabezpieczenia przed zgrywaniem
Zabezpieczenia można złamać i mieć DVD nie ściągnięte ale przegrane, z dodatkami i wszystkim
Do czarnego pana.
R.A.B.
Jeśli chodzi o jakość, dźwięk, obraz i duży ekran i + ZDROWE OCZY, to proponuję abyś kupiła sobie projektor filmowy HD Tylko prześcieradło rozwiesić i KINO właśnie zbieram z tatą na takie cacko )
Do czarnego pana.
R.A.B.