Hehe, 1. kwietnia, a ja tego jeszcze nie tkn±³em ;p
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Moo¿e... ej, wczoraj by³ Prima Aprylys a ja zadnego dowcipa na forum nie wykreci³em
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ja wykrêci³em wmówi³em kolegom i kole¿ankom ¿e jest test z mitologi. Serce im stane³o bo nikt siê nie uczy³ ale siê u¶mia³em
Oby Rolka, oby, bo czujê, ¿e stracilem okazjê jedn± na rok ... bo przecie¿ STRACI£EM okazjê jedna na rok :x
A u mnie w szkole w szatni poprzestawiali szafki -,- niby ¶mieszne, ale teraz mam takie gówniane miejsce, a wczesniej mia³em takie dobra, no po prostu by³o tyle miejsca wolnego.... a teraz ledwo siê dopycham taki tlok zawsze
Do czarnego pana.
R.A.B.
Hehe, ale i tak wiêcej bylo ¶miechu ni¿ szkody po 10 min znalazlem swoja, ale by³a beka xp
Do czarnego pana.
R.A.B.
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
niezle naprawde nie zle
Czarodziej Pó³krwi
o o czym jest 2 czê¶æ?
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
Nawet nie wiem o czym oni gadaja ;]
Centaur
mo¿e siê skuszê ...