Tu mo¿ecie pisac tytu³y swoich ulubionych lub polecanych filmów oczywi¶cie z wyja¶nieniem dlaczego akurat ten a ten film. Np. ja bardzo polecam film Labirynt Fauna. Opowie¶æ o ma³ej dziewczynce ¿yj±cej w czasie wojny domowej w Hiszpanii, która po przeprowadzce do domu ojczyma poznaje tytu³owego Fauna
Heh, na ten film posz³a kole¿anka mojej mamy, wraz z bodaj¿e 7-letnim dzieckiem. Nie muszê koñczyæ ;]
Forrest Gump! Bo to piêkny film o idiocie, który spe³nia marzenia wszystkich Amerykanów ;] bohaterstwo, kasa, s³awa, loty w kosmos (polecam przeczytaæ ksi±¿kê! )
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Kolejny film z racji tego ze Aga ich oglada troche du¿o...."Jutro bêdzie futro" zar±bista komedia. Jak ktos lubi filmy które sa ma³o ambitne to bardzo polecam. 4 kolesi jedzie na wycieczke w miejsce w którym w szkole spêdzali weekendy. Oczywiscie cos siê musi staæ i wszystko nagle siê miesza. Ch³opcy nagle pojawiaj± sie w czasach swojej m³odosci.
Tja, kolega mi opowiada³, ze genialny, ale jako¶ nie mia³em okazji obejrzeæ ;]
Indiana Jones, cz.1, bo to najlepsza czê¶æ z 4 czê¶ci o Indianie Jones'ie, i wspania³a przygoda ;]
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Little Devil
Charlie St Cloude.
Cudny film o ch³opaku który dla ducha swojego brata zrezygnowa³ z w³asnych marzeñ... polecam ^^
"Ciacho" czyli kolejna g³upia polska komedia do obejrzenia na raz...Ma³aszyñski zachowuj±cy siê jak 5 latek czy Bosak jako nudny ma¿ informatyk. Da siê obejrzeæ jesli ma sie taki gust jak ja xD
Little Devil
Letters to Juliett....
komedia romantyczna... dziewczyna grana przez Amande Seyfield czy jak jej tam... odpisuje na list sprzed 50 lat adresowany do Julii ( tak tej od Romea) i tak zaczyna sie jej podroz przez W³ochy w poszukiwaniu mi³o¶ci
Drakula wampir bez zêbów- jesli kto¶ lubi i zna aktorstwo Leslie Nielsena to wie czego mo¿na siê spodziewaæ...Wampir Drakula a raczej jego mocna karykatura
"Czarny Labedz" z Natalie Portman.
Za role w tym filmie zasluzyla na oskara, a mnie do kina przyciagnal sam fakt, ze tworca filmu jest rezyser "Requiem dla Snu"... niesamowity film, momentami dosc obrzydliwy, ale naprawde robi ogromne wrazenie.
Fakt film niesamowity a jak oscara nie dostatnie to siê wnerwie.
Dobra kolejny film. Chyba ka¿dy s³ysza³ o filmie "Psy" W³adys³awa Pasikowskiego. Jeden z najgenialniejszych polskich filmów w doborowej obsadzie Lindy, Pazury, Konrad, Gajos i wielu innych. Film opowiadaj±cy jak dawni funkcjonariusze UB musz± siê zmierzyæ z nowa rzeczywisto¶ci±. Osobi¶cie kocham ten film i tak ludzie maj± ró¿ne gusta ale jestem z³a gdy kto¶ mi mówi ze to gniot itp
W imiê zasad, skur*****u
Do czarnego pana.
R.A.B.
Nie... Pie*****sz, no co Ty mówie prawdê Frans, Pierd***sz moj± kobietê lub I nic mi nie mów Ku**a o zabijaniu a nie jak ka¿dy my¶li "Co Ty wiesz o zabijaniu"
Eee tam ja znam ciute inn± wersjê "Co Ty ku*wa wiesz o zabijaniu", bez tego bluzgu to nie ma sensu
Do czarnego pana.
R.A.B.
Goblin
Pechowiec ( tylko ten francuski), wojna domowa, CSI NY
O tak, Pierre Richard i Gerard Depardieu (czy jak to siê ich pisze ;p)
Do czarnego pana.
R.A.B.