Ogłoszenie

#1 2007-03-10 18:18:36

Remus Lupin

http://www.harrypotter.pun.pl/_fora/harrypotter/gallery/52_1310141357.png

8370692
Punktów :   

Nr.6 10.03.07r.

W dzisiejszym numerze:

1. Tajemnicza ¶mieræ Syriusza – kto za tym stoi?
                                                                2. Prawdziwa mi³o¶æ Harry’ego
                                                                3. Fred i George polecaj±
                                                                4. Wywiad z Alastorem Moody’m
                                                                5. OPCM czy to pechowe stanowisko?
                                                                6. Polskie Or³y walcz± o mistrzostwo ligi

1. Tajemnicza ¶mieræ Syriusza Blacka , czyli kto za tym stoi. Syriusz Black ostatni z rodów Blacków spêdzi³ 12 lat w wiêzieniu dla czarodziejów Azkabanie. Syriusz Black zosta³ oskar¿ony o brutalne zamordowanie Peter’a  Pettigrew , który okaza³ siê zdrajc± i sprzeda³ Lily i Jamsa Potterów Lordowi Voldemortowi zosta³ te¿ oskar¿ony o zabicie 13 mugoli jednym zaklêcie. Po ucieczce z Azkabanu wszyscy czarodzieje uwa¿ali go za zbiega ton by³ odpowiedzialny za tyle morderstw jednak Syriusz Black uciek³ by dokonaæ swojej zemsty na swoi przyjacielu , który okaza³ siê zdrajc± pañswa Potterów  „ Jestem niewinny to nie ja zabi³em Petera on sam upozorowa³ swoj± ¶mieræ i zwali³ wszystko na mnie zosta³em wtr±cony do Azkabanu teraz muszê dokonaæ swojej zemsty nikt nie chcia³ mi uwierzyæ , ¿e jestem niewinny jestem bardzo zadowolony , ¿e jestem wspania³ym ojcem chrzestnym Harry’ego Potter’a i wcale siê tego nie bojê.”- mówi³ nam Syriusz Black jedeny czarodziej , który uciek³ z Azkabanu by zem¶ciæ siê na Peterze Pettigrew . Warto te¿ dodaæ , ¿e Syriusz Black jest najlepszym przyjacielem Remusa Lupina „ Syriusz to dobry cz³owiek nigdy mnie nie zdradzi³ te¿ jestem w¶ciek³y na Petera , który nie by³ dobrym przyjaciele razem chodzili¶my do szko³y uwa¿ali¶my go za dobrego kolegê tak samo jak i Syriusz po mimo mojej choroby Syriusz bêdzie moim towarzyszem podczas przemiany w z³ego wilko³aka.”-Powiedzia³ nam Remus Lupin  Syriusz Black tak samo jak James Potter Porter latach szkolny nienawidzi³ swojego wroga Severusa Snape’a  warto te¿ dodaæ , ¿e jest jednym z Huncwotów , który razem z pozosta³ymi przyjació³mi stworzyli Mapê Hogwartu. Pomimo ciê¿kiego uszczerbku na wilko³actwo Remusa Lupina pozosta³ animagiem przemienia³ siê w czarnego psa. Do tragicznej ¶mierci Syriusza  by³a to walka z kuzynk± Bellatriks Lestrange ¶miercio¿erczyni , która torturowa³a Alicje i Franka Longbottonów tak , ¿e postradali zmys³y. Bellatriks Lestrange rzuci³a zaklêcie osza³amiaj±ce co spowodowa³o na odrzucenie Syriusza wpadaj±c za zas³onê. Prawdopodobnie rzuci³a najpierw Dretwota , potem wymówi³a zaklêcie niewerbalnie , która spowodowa³o natychmiastow± ¶mieræ Syriusza Blacka to osob± powinna siedzieæ za t± zbrodniê nie jeste¶my pewni czy Bellatriks rzuci³a ¶mierciono¶ne zaklêcie w sposób niewerbalnych  w Hogwartcie o zaklêciach niewerbalnych mówi siê dopiero w szóstej klasie OPCM. Osob± , która ¶mieræ Syriusza Blacka jest Harry Potter . Harry sta³ siê osob± , któr± powstrzyma³ dementorów od Syriusza a tak¿e spowodowa³ , ¿eby Syriusz nie zabi³ Glizdogona Syriuszowi nie uda³o siê zabiæ Glizdogona przemieni³ siê w szczura Parszywka Rona i uciek³ do Swojego Pana. Gdzie opiekuje siê nim i pomóg³ mu odzyskaæ cia³o i moc.

2. Harry Potter znalaz³ sobie prawdziw± mi³o¶æ. Wybrank± serca jest nie kto inna jak Ginny Weasley , która przyznaje zakocha³a siê w Harry’m . Do piêknego zdarzenia sta³o siê w Komnacie Tajemnic gdzie Ginny zosta³a opêta przez dziennik Toma Riddle’a dziêki interwencji Harry’ego bazyliszek zosta³ pokonany i dziennik Riddle’a zosta³ zniszczony prawdopodobnie od tego wydarzenia dosz³o do niespodziewanej mi³o¶ci i przyja¼ni na Ginny. Ostatecznie Harry chodzi z Ginny ju¿ w szóstej klasie tu w forum , a¿  huczy od tego , ¿e Ginny Weasley chce byæ szczê¶liwa z Harrym. Wiadomo¶æ dotar³a do naszego forum z wyj±tkiem za³o¿yciela forum, który twierdzi, ¿e Harry powinien wróciæ do Cho Chang. Prawdopodobnie mi³o¶æ bierze siê od Quidditcha poniewa¿ gdy Harry zosta³ najm³odszym szukaj±cym w Gryffindorze w pierwszej klasie Ron opowiedzia³ dok³adnie to co siê dzia³o w szkole i rzeczy¶cie Ginny non stop mówi³a o Harrym. Kolejny przypadkiem mi³o¶ci jest strata Cedrika Diggory’ego szukaj±ce z Hufflepuffu , poniewa¿ Cedrik chodzi³ z Cho szukaj±ca z Ravenclawu i na pi±tym roku Cho zbudzi³a zainteresowanie miliony Polaków w ca³ym kraju czeka na poca³unek Harry’ego z Cho , którego ta scena bêdzia piêkna dla szystkich mi³o¶ników Harry’ego Potter’a . Nasze szanse liczymy , ¿e stosunek Harry’ego z Ginny bêdzie udany. Przyjaciele Harry’ego Potter’a Ron i Hermiona wed³ug naszych ¼róde³ informacji bêd± razem chodziæ Hermiona Granger zakocha³a siê podczas Turnieju Trójmagicznego w Wiktorze Krumie szukaj±cego w reprezentacji Bu³garii co w Ronie obudzi³o zazdro¶æ, Ron te¿ znalaz³ sobie mi³o¶æ , ale na krótko wybranka serca Rona to Lavender Brown , który zacz±³ chodzi na szóstym roku w Hogwarcie wszystkie te mi³osne wpadki zaczynaj± siê od Quidditcha potem mo¿na siê cieszyæ na widok par zakochanych.

3.Sklep Magiczne Dowcipy Weasleyów poleca serie ¶wietnych gad¿etów do robienia fiku¶nych dowcipów chcesz wiedzieæ co dzi¶ polecaj± zapoznaj siê z nasz± ofert±:

1. Nazwa produktu:

Pos±g  Snape’a

Opis: Prawdziwy pos±g Snape wykonany z ¿elaza ten pos±g gwarantuje ci dobr± zabawê i prawdziw± beczkê ¶miechu bo pos±g ¶piewa skaczê nawet tañczy je¿eli ten pos±g jest w z³ym nastroju to zaczyna grzmociæ ma³ymi strumieniami zaklêæ to ¶wietna zabawa dla ka¿dego , który lubi siê ¶miaæ

Cena: 25 Galeonów + Gratis paczka cukierków z odg³osami zwierz±t

2. Nazwa produktu :

£apka – przylepka

Opis: Ta ³apka jest zrobiona ze specjalnego materia³u masz do¶æ pisania z g³owy i chcesz ¶ci±gn±æ co napisa³ twój kolega nie ma sprawy rzuæ ³apkê przyklei ci siê do pergaminy i mo¿esz ju¿ przepisaæ to co napisa³ kolega np. zadanie domowe to jest bardzo dobra ³apka dla ka¿dego kto chce ¶ci±gaæ

Cena: 15 Galeonów + Gratis Pude³ko samodpowiadaj±cych piór

3. Nazwa Produktu:

Dowcipkuj±cy ka³amarz

Opis: Ach gdyby tak zrobiæ ten kawa³ z ka³amarzem nic prostego chcesz pokazaæ nauczycielowi swoje zadanie domowe i nauczyciel chce co¶ poprawiæ podsuñ ten ka³amarz , naiwny nauczyciel pisze co¶ na pergaminie i patrzy , a tam s³owa warte kupê ¶miechu gor±co polecany produkt

Cena: 12 Galeonów

4. Nazwa produktu:

Zaczarowane serce

Opis: Ten produkt to prawdziwa dawka cudownego ¶miechu idealne dla kobiety masz do¶æ tej dziewczyny , która z tob± zerwa³a nic prostego daj jej serce , a mo¿esz po¿±dnie siê zdziwisz to serce jest tak zaczarowane , ¿e przyci±gnie nie jednego zauroczonego mê¿czyznê kobieta pomy¶li sk±d tyle fajnych mê¿czyzn siê ni± interesuje oto prawdziwa mi³osna zemsta

Cena: 45 Galeonów

5. Nazwa Produktu:

Czkawkowe Krówki

Opis: Paczka Czkawkowych Krówek to idealny sposób na urwanie siê z zajêæ wystarczy tylko zje¶æ i nie mo¿esz siê powstrzymaæ napad czkawki i musisz wyj¶æ do skrzyd³a szpitalnego w celu pozbycia siê czkawki ¿aden problem ten produkt ma dwa zastosowania Krówka powoduje mocn± czkawkê , a kuku³ka powoduje , ¿e czkawka ci zniknie i mo¿esz swobodnie myszkowaæ po okolicy

Cena 1 paczki : 35 Galeonów

6. Nazwa Produktu :

Wybuchowe ³ajnowe karty

Opis: Zapraszamy serdecznie do kupienia tego zabawnego produktu karty wype³nione potwornym ¶mierdz±cym ³ajn± w tej klasie zaproponuj partyjkê w karty gdy tylko gracz wybierze asa to natychmiast bucha ze wszystkich kart smród taki okropny , ¿e mo¿na nawet urwaæ siê z zajêæ to bardzo dobry sposób na nudê

Cena kart: 18 Galeonów + Gratis £ajnobomba

7. Nazwa Produktu :

Proszek dr.Flitwicka

Opis: Proszek doktora Flitwicka jest proszkiem powoduj±cy natychmiastowe znikniêcie z pola miejsce wystarczy szczypta proszku i sypn±æ na siebie i papa znikn±æ z miejsca z ,którego co byli¶my i mo¿na ju¿ robiæ co tylko siê chce ten proszek ma tylko jedn± je¿eli cz³owiek zetknie siê z wod± to siê pojawia.

Cena: 10 Galeonów

8. Nazwa Produktu

Nie chybi±ce  pa³ki pa³karza

Opis: Idealny gad¿et dla tego co gra na pozycji pa³karza w Quidditchu masz do¶æ klêsk wywo³an± przegran± dru¿yny zem¶ci siê daj pa³kê dru¿ynie przeciwnej z listem mówi±cym o przeproszeniu i w nastêpnym meczu cha cha cha  cha pa³ka jest tak zaczarowane , ¿e przez t³uczka przelatuje je¿eli chcesz odbiæ t³uczka nie mo¿esz bo masz nie chybi±c± pa³kê i masz szanse na zwyciêstwo

Cena: 30 Galeonów + Gratis Uszy – Dalekiego – Zasiêgu

9. Nazwa produktu:

Pechowe Galeony

Opis: Tak jak mówi tytu³ Pechowe Galeony powoduje Pech przez ca³± dobê.

Cena: 5 Galeonów   

10. Nazwa Produktu:

Kocio³ek a’la Snape

Opis: Kocio³ek bardzo dobry na eliksiry chcesz zrobiæ na eliksirach kawa³ Snape’owi nic prostego daj ten Kocio³ek pod koniec lekcji i popro¶ Snape’a , aby ci co¶ uwarzy³ i tu mo¿esz ryczeæ ze ¶miechu bo , poniewa¿ gdy tylko Snape dotknie kocio³ka to wybucha obelgami , a ty mo¿esz siê ¶miaæ bez przerwy uwaga nie pozwól ,¿eby ciê przy³apa³ na gor±cym uczynku bo bêdzie bardzo ¼le.

Cena: 28 Galeonów

Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu tylko tutaj gad¿ety z naszej oferty.

4. Reporter proroka codziennego postanowi³ przeprowadziæ wywiad z Alastorem Moody’m

Prorok Codzienny:
„Alastorze jestem dziennikarzem proroka codziennego czy mogê zadaæ panu kilka pytañ?”

Alastor Moody:

„A czego prasa chce od starego aurora.”

Prorok Codzienny:

„Proszê siê nie w¶ciekaæ panie profesorze to tylko wywiad.”

Alastor Moody:

„A wiêc chcecie przeprowadziæ wywiad z aurorem wygl±da na to , ¿e  jeste¶ szpiegiem ciemnych stron bo je¶li jeste¶ szpiegiem to nic nie odpowiem”

Prorok Codzienny:

„Panie profesorze jestem z prasy chcê przeprowadziæ z panem dla proroka wywiad i nie jestem ¿adnym szpiegiem”

Alastor Moody:

„Wiêc mówisz , ¿e jeste¶ z prasy tak , a ile pytañ mamy?”

Prorok Codzienny:

„Mam dla pana parê pytañ, a potem mo¿e pan sobie spokojnie odpocz±æ czy tam w czym panu przeszkodzi³em.”

Alastor Moody:

„Wy ludzie z prasy lubicie zadawaæ pytania nic trudno zgadzam siê na wywiad , tylko proszê o bardzo szybki wywiad , bo muszê co¶ za³atwiæ.”

Prorok Codzienny:

„Nie bêdê u pana tak d³ugo a wiêc pierwsze pytanie panie profesorze czy lubi pan swoj± pracê jako auror?”

Alastor Moody:

„Pewnie , ¿e lubiê t± pracê przede wszystkim moja praca polega na zwalczanie walk z ciemnej strony na sam± my¶l mam wspomnienia wie pan ubytek w nosie i te wszystkie blizny takie jest ¿ycie aurora panie i tego siê nie zapomina drogi panie przeszed³em na stronê Dumbledore’a jako cz³onek jego organizacji spiera³em go zawsze mi ufa³ i jestem zadowolony , ¿e taki auror jak Ja jestem zadowolony proszê pana  i nadal walczê ze ¶miercio¿ercami wie pan tych szumowin± , którzy chc± tylko popieraæ ciemne strony nienawidzê ¶miercio¿erców na wolno¶ci jest czasem nerwowy , ¿e nie wiem czy to wróg czy przyjaciel i ci±gle bojê siê ataku na mój wie pan Mroczny Znak to mnie bardzo martwi jestem bardzo dumny z mojej posady aurorora przeszed³em d³ugie zajêcia , ¿eby zostaæ szpiegiem i torturowaæ ka¿dego ¶miercio¿ercê jakiego my z³apiemy w tym ¶wiecie.
Co¶ jeszcze?”

Prorok Codzienny:

„Proszê mi powiedzieæ czy to prawda , ¿e zosta³ pan zaatakowany gdy szykowa³ siê pan do Hogwartu uczyæ Obrony Przed Czarn± Magi±?”

Alastor Moody:

„Jakby to powiedzieæ ach tak ju¿ sobie przypominam jak mu tam go zw± Barty Crouch czy jako¶ tak tak przypominam sobie ta pod³a ¶winia zamknê³a mnie w kufrze wyrwa³a kêpê w³osów i stworzy³a sobie eliksir z moim w³osem i torturowa³ mnie , ¿eby wiedzia³ czego mam jego uczyæ to jest okropna rzecz dobrze , ¿e dosta³ to na co zas³u¿y³ , ¿eby mnie zaatakowaæ i zabraæ moje cenne rzeczy mój monitor wrogów fa³szoskopy wszystko u¿ywa³ to ten ³otr syn Barty’ego Croucha ach to jest moje okropne wspomnienie z ¿ycia wziête. Co¶ jeszcze?”

Prorok Codzienny:

„To rzeczywi¶cie okropne czy wierzy pan w zwyciêstwo Harry’ego Pottera nad Voldemortem?”

Alastor Moody:

„Bez Komentarza , ale zwyciê¿y nad si³ami ciemno¶ci.”

Prorok Codzienny:

„Panie profesorze czy to prawda , ¿e nazywaj± pana „Szalonookim”?”

Alastor Moody:
„Mam ten przydomek od czasu gdy straci³em oko moje oko jest tak magiczne, ¿e widzê wszystko nawet widzê przez w³asn± g³owê i peleryny-niewidki.”

Prorok Codzienny:

„To pañskie oko rzeczywi¶cie jest magiczne panie profesorze jak pan my¶li czy Lord Voldemort przegra?”

Alastor Moody:

„Pewnie jakie¶ inne pytania ma pan”

Prorok Codzienny:

„Nie przera¿a pana pañska twarz?”

Alasor Moody:

„Wiêkszo¶æsiê boi mojego widoku , ale do tego trzeba siê przyzwyczaiæ panie gdy pan wygl±da³ jak Ja to bym pan nie wyszed³by z domu.”

Prorok Codzienny:

„Czy jest pan w dobrej formie je¶li chodzi o si³y magiczne?”

Alastor Moody:

„Zawsze jestem gotowy na jakie¶ problem.”

Prorok Codzienny:

„My¶lê, ¿e to wszystko na co mnie staæ dziêkujê za wywiad mo¿e pan odpocz±æ.”

Alastor Moody:

„Ja równie¿ dziêkuje za wywiad.”

Prorok Codzienny:

„Dobrze ta ja ju¿ uciekam i nie przeszkadzam. Do widzenia”

Alastor Moody:

„Do widzenia”

Wywiadu udzieli³ Alastor Moody naszemu reporterowi Remusowi Lupinowi

5. Obrona Przed Czarn± Magi± jest jedynym przedmiotem , który trwa tylko rok co rok tego stanowiska uczy inna osob± kr±¿± pog³oski , ze na to stanowisko ci±¿y kl±twa prawdopodobnie zosta³a rzucona przez Lorda Voldemorta  i co rok na tym stanowisko uczy inna osoba.

Oto lista nauczycieli ucz±cych w Hogwartcie tego przedmiotu:

1.Slatero Quirrell
2. Gilderoy Lockhart
3. Remus Lupin
4 Alastor Moody
5. Dolores Umbrigde
6. Severus Snape

w ka¿dym z tych nauczycieli uczyli krótko tylko rok a to przypadki:

1. Quirrell zgin±³
2. Lockhart straci³ pamiêæ
3. Lupin sam odszed³
4. Moody by³ oszustem
5. Umbrigde zosta³a usuniêta
6. Snape uciek³

Wiêc nie wiadomo kto jednak  obejmie OPCM na rok siódmy

Miejmy nadzieje , ¿e tego pechowego stanowiska mo¿na prze¿yæ najlepszym znanym ze wszystkich profesorów wed³ug uczniów Hogwartu najwiêcej g³osów otrzyma³ Remus Lupin najlepszy ze wszystkich nauczyciel OPCM postrachem tego stanowiska by³a Dolores Umbrigde jedyna na tym stanowisku uczy³a tylko teorii i nie pozwala³a uczniów æwiczyæ zaklêcia obronne tylko wy³±cznie w czasie trwania Sumów z OPCM. Postaæ Alastora Moody’ego pobudzi³a trochê lêk jego zachowaniem wiadomo jednak , ze Alastor Moody ma obsesje na punkcie bezpieczeñstwa , ale okaza³o siê wszystko na jaw to by³ tylko oszust czyli Barty Crouch jr. Postaæ Gilderoya Lockharta zbudzi³a wielki respekt tylko jego ksi±¿ki sprawi³y , ¿e obj±³ to stanowiska najwiêkszym jego dzie³em jest s³awa do ¶wiata , a tak¿e do Harry’ego Potter’a jest kiepskim czarodzieje mimo to napisa³ wiele ciekawych ksi±¿ek korzystaj±c tylko z zaklêcia Zapomnienia powodowa³ , ¿e opisywa³ ka¿dy swój bieg wydarzeñ. Kolejn± osob± równie¿ do¶æ s³ab± jak na nauczyciela spisywa³ siê Slatero Quirrell osoba by³a tak przera¿aj±c± , ¿e zawsze ¶mierdzia³o czosnkiem czosnkiem  w jego klasie. Jedyny kandydatem na to stanowisko OPCM nale¿a³o ju¿ na szóstym roku szkolnego Severusowi Snape’wi to on wywalczy³ to stanowisko ale te¿ krótko po dokonaniu zabójstwa uciek³ z Dragonem Malfoyem . Miejmy nadzieje , ¿e w ostatnim roku szkolnym nowy profesor od OPCM bêdzie du¿o lepszy od poprzednich nie wiadomo jednak czy kl±twa bêdzie dzia³a³a do koñca czy zostanie z³amana tego nie jeste¶my jeste¶my stanie okre¶liæ tego zdarzenia.

7. Gobliny z Grodziska znów na czele czy zdobêd± mistrzostwo ligi w Quidditchu prawdopodobnie tak ich ostatni zakoñczy³ siê kontuzj± polskiego szukaj±cego £ukasza Del±ga szczegó³y Ludo Bagmam.

„Przybyli zobaczyli i krzyczeli ten mecz równie¿ przebieg³ do naszej historii podopieczni Zbigniewa Skrzyneckiego pokonali Zjednoczonych z Puddlemore i to wynikiem 200 do 100
na ten wielki mecz czeka³o pó³ miliona polskich kibiców najwiêksz± ich w ¿yciu zobaczyli rewelacyjne bramki polskich nawet obroñca Zjednoczonych z Puddlemore Oliver Wood
od by³ zaskoczony nag³ym prowadzeniem polskich or³ów mecz trwa³ 6 godzin i £ukasz Del±g polski szukaj±cy z³apa³ znicza kibice polski ryknêli ze szczê¶cia , ale nie na d³ugo , zaczeli tak¿e ryczeæ z oburzenia na niespodziewany atak t³uczkiem na polskiego szukaj±cego £ukasz Del±g  zosta³ zaatakowany t³uczkiem odbitym przez jednego z pa³karzy Richard Hackman. £ukasz Del±g ma z³aman± praw± rêkê i nie jest z tego zadowolony tak samo jak i reszta naszej dru¿yny”- Komentowa³ ten mecz Ludo Barman

Artyku³ napisa³ Remus Lupin

Ostatnio edytowany przez Remus Lupin (2007-03-25 14:14:50)

http://img.userbars.pl/99/19605.gif

http://i29.tinypic.com/211q64i.jpg

#2 2007-03-10 19:08:41

AgaBloom

Jednoro¿ec

SkÄ…d: Gryfino
Punktów :   

Re: Nr.6 10.03.07r.

Super! Masz talent Remusie xD

"Splunê³am na niego. Nigdy czego¶ takiego nie zrobi³am, ale w tym momencie nienawidzi³am go tak bardzo, ¿e spluniêcie by³o najmniej drastycznym z mo¿liwych zachowañ." || Avatar - Robert Schwartzman

#3 2007-03-10 19:17:08

Ida03

Pa³karz

5117493
Punktów :   

Ja ju¿ czekam na nastêpny numer

Poprzedni opis by³ beznadziejny, wiêc teraz mam taki  :P

#4 2007-03-10 19:46:35

RustyAngel

Little Devil

status rustyangel
9564901
Punktów :   
Dom: Rainbow Black

REWELACJA dowcipy bli¼niaków wymiataj± wywiad z Moodym jest bezb³êdny uwielbiam Proroka

#5 2007-03-10 20:09:46

Mejsi

http://www.harrypotter.pun.pl/_fora/harrypotter/gallery/52_1313999513.png

2795888
Call me!
Punktów :   
Dom: Strawberry Blossom

ta gazeta nie powinna nazywaæ siê prorok.....bo w ksi±zkowym proroku wypisuj± same bzdety, a ten tutaj jest naprawdê ¶wietny:D

'I don't trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die'

#6 2007-03-10 21:35:18

nat

Ponurak

7875634
SkÄ…d: Grimmauld Place 12
Punktów :   

Racja. Dobra robota Remusie:)

#7 2007-03-11 09:08:58

R.A.B

6261029
SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   24 

czytam, czytam i czytam... i nie mogê uwierzyæ, ¿e to jest... FANTASTYCZNE czyta³em to dwa razy je¶li moge siê tak wyraziæ "zajefajne i zajebiste" :d

Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.

#8 2007-03-11 10:02:37

Aga

9858704
SkÄ…d: Gryfino
Punktów :   

Super.... Kolejny ¶wietny numer:)

"Co ma byæ to bêdzie, a jak ju¿ bêdzie to trzeba siê z tym zmierzyæ"

#9 2007-03-14 16:58:32

Vademori

Char³ak

Punktów :   

Cudne ;] Co masz z polskiego ? ;>

http://img231.imageshack.us/img231/5398/haomylogli8.gif

#10 2007-03-14 17:48:47

Hermiona1234

Czarodziej Czystej krwi

5132400
Call me!
Punktów :   

sssuuupppeeerrr gggaaazzzeeetttkkkaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo czasami trzeba przestaæ my¶leæ tylko o w³asnym bezpieczeñstwie! Czasami trzeba pomy¶leæ o wiêkszym dobru!

#11 2007-03-14 18:47:40

Lili Evans

http://www.harrypotter.pun.pl/_fora/harrypotter/gallery/52_1313999513.png

31182094
Punktów :   
Dom: Lily Evans

Ekstra, super, wspania³a gazetka!!!! Gdyby by³a w sprzeda¿y kupowa³abym ka¿dy numer!! A te produkty bli¿niaków to prawdziwy odlot! Oj, przyda³yby mi siê takie np: Czkawkowe Krówki na historie której wrêcz nienawidzê!!
Czeka na nastêpny numer!! =D

"(...)-ZOSTAWCIE GO!
James i Syriusz rozejrzeli siê wko³o. Wolna rêka Jamesa szybko powêdrowa³a do w³osów.
Krzyknê³a jedna z dziewcz±t siedz±cych nad jeziorem. Mia³a grube, ciemnorude w³osy, opadaj±ce jej na ramiona, i uderzaj±co zielone, migda³owe oczy... Oczy Harry'ego.
Jego matka...(...)"

#12 2007-03-15 14:21:31

R.A.B

6261029
SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   24 

mnie by siê wszystko przyda³o :

Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.

#13 2007-03-15 14:22:32

Emma Bossy Watson

Pogromca Trójg³owego Psa

8351527
Call me!
Punktów :   

Moze byc

http://www.table76.demon.co.uk/Hogwarts/Hermione.jpg

#14 2007-03-15 16:06:36

Remus Lupin

8370692
Punktów :   

Ajajajajaj jestem dla was urodzonym redaktorem kolejny numer pod koniec marca pocz±tek kwietnia bêdzie jeszcze lepszy a co to nasz szef nie wie , ¿e napisa³em nowego proroka

http://img.userbars.pl/99/19605.gif

http://i29.tinypic.com/211q64i.jpg

#15 2007-03-15 18:54:59

nika89

Goblin

status lillyinika@gmail.com
9924046
Call me!
Punktów :   

jest coraz lepiej naprawde super numer a¿ niechce sie odrywaæ od czytania

Najwarzniejsze ¿eby siê nie k³óciæ, bo super paczka trzyma siê razem. To dopiero TMK
http://demotywatory.pl/

2006-2018 Copyright by www.harrypotter.pun.pl
Wszelkie prawa zastrze¿one
Kopiowanie jakichkolwiek materia³ów ZABRONIONE !

stat4u

Lubisz korzystaæ z Forum? Uwa¿asz spêdzone tutaj chwile za wyj±tkowo interesuj±ce?

Polub nasz± stronê i daj znaæ o niej innym!

Stopka forum

RSS