Uczeñ Slytherinu
Mi siê podoba³ ale Harry Potter jest fajniejszy!!!
Jeszcze nie ogl±da³em, ale s³ysza³em, ¿e ma bardzo du¿o b³êdów.
Little Devil
hmmm na pewno kiedy¶ zobacze
Uczeñ Slytherinu
No tak ksi±¿ki s± lepsze bo z filmów urywaj± wiele ciekawych w±tków
Ja nie ogl±da³am, ale wiem, ¿e du¿o tam b³êdów, wiêc raczej nie obejrzê Przyjació³ka mówi³a mi, ¿e s³abe by³y efekty specjalne. HP jest duuu¿o lepszy. Ogl±dam ca³y czas na TVNie
Jak ja dawno Eragona nie czyta³em
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ja tez. Bedzie z dwa miesiace. Mam cala kolekcje zakupiona, ale jak Murtagh, moja ukochana postac zostala odlutkiem to dokonczylam ksiazke i juz nie tknelam.
Ja to mialam tak, ze najpierw byl HP, potem przerwa, potem ksiazka rzucajaca wyzwanie HP na tylnej okladce, przeczytalam, skonczylam czytac, powrocilam do HP
Mi siê podoba³, ale Harry Potter jest lepszy
Odpowiedzi w ankiecie nt. filmu: Bardzo, Tak, By³ super... Przecie¿ on by³ beznadziejny! Ca³a armia zbrojna Mordoru b³êdów, postacie o zupe³nie innym wygladzie ni¿ w ksi±¿ce, Murtagha prawie nie ma, a jak jest to wyglada jak ma³y knypek/frajer, Saphira rosn±ca jak jaki¶ pokemon, a Arya? Arya wygl±da, jakby nie by³a elfem tylko pierwszym lepszym glutkiem! Przecie¿ to jest po¶miechowisko ludzkie, a nie film...
Ostatnio edytowany przez Isenne (2012-09-22 16:01:54)
Ja siê zgadzam z Isenne!!! Jak zostanê prezydentem to... mo¿e lepiej nie koñczê
Ogladalam film i mnie po prostu jasny szlag trafil
Wcze¶niej uwa¿a³am, ¿e film jest nawet fajny i tak te¿ w tym w±tku powiedzia³am. Po przeczytaniu ksi±¿ki uwa¿am, ¿e to dno -_-