paj±k, duch lub po prostu ciemno¶æ! brrr
Riddiculus zamieni³oby paj±ka w pompon, ducha w skarpetkê, a ciemno¶æ w latarkê
Ostatnio edytowany przez Nimphadora (2012-01-07 20:10:04)
Ja owadów siê nie boje tak jak paj±ków. Mój bogin zmieni³by siê w cz³owieka w mundurze wojskowym i w masce gazowej . A Riddikulus zmieni³by go w cz³owieka z uszami i tr±bom s³onia w sukience w kwiatki, pszczó³ki itp.
Ostatnio edytowany przez Lewander Brown (2012-03-06 20:01:14)
Jak wygl±da staro¶wiecki mundur wojskowy? W sensie zbroja?
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Nieee !!! W ogóle mnie nie zrozumia³e¶ !!
Chodzi mi o taki z oko³o czasów 2 wojny ¶wiatowej ¼le napisa³am i mnie nie zrozumia³e¶ < przeprasza > Moim zdaniem takie maski wygl±daj± strasznie i do tego taki stary mundur .. Brrrr! Od razu mi si e kojarzy z takim fimem co kiedy¶ ogl±da³am w wieku 10 czy 9 lat. Mówi³ o dziewczynce mieszkaj±cej z babci±. Okaza³o siê, ¿e pod ich domem by³ kiedy¶ masowy cmentarz gdzie Hitlerowcy zakopywali cia³a Polskich ¿o³nierzy. Ta dziewczynka nie ¶wiadoma tego bawi³a siê o zmierzchu w ogródku i kopa³a do³ek. Dokopa³a siê do cia³ i tego grobu. Wystraszona uciek³a do domu i nic nie powiedzia³a babci. Potem co noc do niej przychodzi³y te cia³a i by³y ró¿ne sceny np. jak j± chc± zabiæ, bo my¶l±, ¿e jest córk± Hitlera itp. Te cia³a s± w takich w³a¶nie maskach i mundurach ... Mo¿e to nie brzmi strasznie. Sama jak to czytam to mi siê w ogóle straszne nie wydaje...
Ka¿dy chyba ¿eby siê tego baæ musia³by to obejrzeæ. Zreszt± mia³am 9 lat i potem mia³am meeega koszmary itp. Wiadomo fobia z dzieciñstwa . Ka¿dy ma jak±¶. Moja kumpela boi siê np. muminków
Ostatnio edytowany przez Lewander Brown (2012-03-06 19:56:43)
Mój to pewnie by³by jaki¶ paj±k...
O, patrzcie, jak siê t³umaczy Na pewno nie brzmi na sielankê i rozumiem co masz na my¶li... jest w nich co¶ jakby duch dawnych b³êdów, okrucieñstwa i tajemnic. Tak jak gêsty, zielony dym. Istnieje, przera¿a, lecz nie zmienia niczego. CO¶ co by³o ok 100 lat temu.... to jest co¶
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
mój to du¿y czarny karaluch bleeeeeeeee
No, karaluchy s± okropne
a najgorsze s± takie z tward± skorup± ochyda ju¿ mam ciarki
Karaluchy nie s± z³e, ja ogó³em lubiê robale, wê¿e itd Mój bogin wygl±da³by jak po³amana ko¶æ ca³a w krwi (Ohhhhyyyydaaaa). Wiesz co Lavender, chyba te¿ ogl±da³am ten film bo pamiêtam, ¿e kiedy¶ ci±gle mi siê ¶ni³y koszmary o tym, ¿e ¿o³nierze w maskach gazowych itd cch± mnie zabic bo ich odkopa³am
Wow super sny uwielbiam horrory chcia³abym takie sny mieæ
Ewentualnie mój bogin to kole¶ z Teksañskiej Masakry Pi³± Mechaniczn± tak by mnie goni³ z ni± ekstra
Bo mo¿e ty masz jakie¶ softhorroryczne sny, po mojej ostatniej sesji koszmarów ba³am sie wszystkich firanek, bo ¶ni³o mi siê ¿e szkielet Syriusza mnie wci±ga
A TMPM nie jest jakie¶ strasznie przera¿aj±ce
Ostatnio edytowany przez Isenne (2012-10-14 12:29:33)
Szlama
W sumie to jest jedna rzecz jakiej siê bojê.
¦limaki, s± obrzydliwe i ogólnie potworne.
Mój kochamy braciszek jak mia³ 2 lata to wzi±³ jednego z chodnika i odgryz³ mu g³owê.
fuuuj!!
moja martwa corka
kurka nei chce nawet myslec brrrr