Hejka! Czy wam tez sie wydaje, ze Dan wygladal duuzo lepiej kiedy mial dluzsze wlosy (jak w HP i CO)? Dluzsze wlosy
lagodzily te jego (przepraszam za slowo) "kanciaste" rysy twarzy...a teraz jest tak.... nijak
Jak myslicie?
Troll
No lepiej wygl±da³ w krótkich w³osach bo w d³ugich wygl±da³ jak dziewczyna , ale pozatym tak itak podoba³ mi siê.
zgadzam siê z Nat w 100%! teraz wygl±da duuu¿o gorzej, przecie¿ ksi±¿kowy Harry zawsze mia³ trochê d³u¿sze i poczochrane w³osy...teraz Dan wygl±da zbyt doros³o a przecie¿ ma w filmie dopiero 15 lat! i ten kszta³t twarzy.....du¿o lepiej podoba³ mi siê choæby w 3lub4
Godryk Gryffindor napisał:
No lepiej wygl±da³ w krótkich w³osach bo w d³ugich wygl±da³ jak dziewczyna , ale pozatym tak itak podoba³ mi siê.
Ehhhhhhh.... tak samo mowil moj przyjaciel kiedy zcinal swoje wlosy, w ktorych mu bylo swietnie. Juz tak to jest... sprawa dumy, bo moim skromnym zdaniem faceci wygladaja duzo lepiej w dluzszych wlosach (nie mowie tu o wlosach do pasa tylko o takich troszke dluzszych).. ale to tylko moje skromne zdanie
Ostatnio edytowany przez nat (2007-01-23 15:48:02)
Troll
No z d³ugimi w³osami wszystko mo¿na robiæ wszystkie fryzury
Troll
Co snowu co¶ ¶miesznego powiedzia³em.
Po przeczytaniu tego w±tku stwierdzam, ¿e jednak nie bêdê ¶cina³ w³osów...
Troll
A co Harry masz d³ugie czy zapuszczasz.
Godryk Gryffindor napisał:
Co snowu co¶ ¶miesznego powiedzia³em.
Nie no tylko jak powiedziales, ze z dlugimi wlosami mozna wszystko zrobic to sobie wyobrazilam Dana w dwoch warkoczykach